Over ons

B2Works is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een professionele, dynamische uitzendorganisatie met een gedreven team medewerkers dat dagelijks met veel passie haar opdrachtgevers bedient en haar flexkrachten ten dienste is. Het team van B2Works bestaat uit gedreven account intercedenten, coördinatoren, backoffice medewerkers, verkopers en een centrale planner. De dagelijkse leiding is in handen van operationeel directeur Mark Wijnhoven. Een succesvolle mix!

De ingrediënten?

  • gezond verstand – aangevuld met bijzonder veel kennis van wet- en regelgeving
  • flinke portie humor
  • keihard werken
  • toewijding
  • bovengemiddelde hoeveelheid lef
  • Hollandse nuchterheid

 

In de visie van B2Works zijn tevreden uitzendkrachten de basis voor verdere groei van de onderneming. Een uitzendkracht die geen zorgen heeft over huisvesting, inkomen, tijdige betaling en begeleiding is meer gemotiveerd om elke dag zijn best te doen voor onze opdrachtgevers; onze uitzendkrachten zijn ons meest kostbare goed. Deze filosofie geldt natuurlijk ook voor onze kantoormedewerkers en laat zich het best vertalen naar de term goed werkgeverschap. Een vanzelfsprekende zaak als je het ons vraagt! Ontdek hoe B2Works ervoor zorgt dat jij je lekker voelt!

 

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Neem contact met ons op! Ga verder naar Werken bij B2Works

Werken bij B2Works

Wil jij deel uitmaken van ons team? Ben jij een kei met klanten, en bijzonder goed met mensen? Ook nog ervaring in de uitzendbranche? Dan ontvangen wij graag jouw (open) sollicitatie.

Stuur je CV en motivatie naar Mark Wijnhoven!

Of scroll verder en laat je gegevens achter!

scroll verder