Vind het antwoord op jouw (andere) vraag

Wij krijgen veel vragen van onze medewerkers. Over uiteenlopende onderwerpen. Vaak zijn de antwoorden natuurlijk hetzelfde. Daarom maken we het je gemakkelijk: we hebben de meest gestelde vragen mét (uiteraard) het antwoord onder elkaar gezet.

Vragen over salaris, loonstroken en betalingen.
Salaris en aanverwante zaken als loonstroken en betalingen, vormen voor de meeste mensen de belangrijkste zaken bij een dienstbetrekking. We hebben er daarom een aparte pagina voor ingericht. Check Alles over salaris, loonstroken en betalingen en vind het antwoord op jouw salarisvraag!

Is B2Works gecertificeerd?
Ja!

Voor de huisvesting van onze buitenlandse medewerkers zijn wij in het bezit van het certificaat van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Al onze locaties voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het certificaat en worden periodiek op naleving van die norm door de stichting gecontroleerd.

Er zijn ook strenge eisen op het gebied van personeels- en loonadministratie, vastgelegd in de NEN 4400-1 norm De Stichting Normering Arbeid is de partij die het bijbehorende register met gecertificeerde uitzendondernemingen beheert en de norm onderhoudt. B2Works is vanzelfsprekend in het bezit van het SNF certificaat.

Ook werken bij een gecertificeerd uitzendbureau?

Schrijf je in! Of ga verder en stel je vraag!

scroll verder