Hoe B2Works ervoor zorgt dat jij je lekker voelt

Het klinkt misschien als een inkopper, maar het welbevinden van jou als uitzendkracht is van onmiskenbaar belang. Het is niet alleen prettig voor jou als jij je happy voelt; ook onze opdrachtgever heeft er baat bij. Jij gaat opgewekt naar het werk en wil langer bij B2Works blijven. Door goed voor jou te zorgen, zorgt B2Works dus ook goed voor haar opdrachtgevers. En als onze uitzendkrachten én klanten blij zijn, zijn wij geslaagd in onze missie!

Bij B2Works geloven we dat er 3 aspecten zijn waar wij actief aan bij kunnen dragen:

 

Schrijf je direct in! Of ga verder om meer te lezen over betalingen!

Administratie en betalingen? Goed geregeld!

Wij hebben onze zaken goed op orde. Voor jou is het minder zichtbaar, maar we doen bij B2Works keurig onze belastingafdrachten en we betalen natuurlijk onze werkgeverspremies. We voldoen aan de hoogste normen op dat gebied en hebben daarom de NEN 4400-1 certificering. Daarnaast zijn we kundig als het gaat om wet- en regelgeving en het toepassen van de cao. Goed om te weten, toch?

Betalingen

Waar jij wél wat van merkt, is dat het met de betalingen aan onze medewerkers ook goed zit. Wist je dat jij als uitzendkracht hetzelfde salaris krijgt als een medewerker die bij de opdrachtgever in vaste dienst is in dezelfde functie?

Wil je hier meer over lezen, check dan onze pagina over salaris, loonstroken en betalingen.

Wil je ook werken voor een uitzendorganisatie die hun betalingen op orde heeft?

Schrijf je meteen in! Ga verder naar voldoende uren!

Onzeker over inkomsten? Niet nodig!

Voldoende uren bij B2Works

Ben je eenmaal lekker aan de slag via B2Works, dan hoef je je geen zorgen te maken. Wij bieden onze medewerkers een urengarantie, dus je hoeft je niet druk te maken of je volgende week je boodschappen wel kunt betalen.

 

Schrijf je meteen in! Of ga verder naar extra aandacht!

Extra aandacht nodig? Die krijg je!

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarop het kan voorkomen dat jij nét wat extra aandacht nodig hebt. In jouw eerste week in Nederland bijvoorbeeld. Naast algemene informatie over het werken en wonen in Nederland, krijg je van ons ook persoonlijke begeleiding:

  • Op je eerste werkdag zijn wij er om je te helpen opstarten.
  • Wij zijn er als je vragen hebt: over je salaris en over woon- en werkzaken.
  • En we zijn er voor je als het een keer niet zo lekker loopt, of als je een ander probleem hebt waar je hulp bij kunt gebruiken.
  • We geven ook extra aandacht in de vorm van opleidingen als dat nodig is. Is jouw heftruckcertificaat bijvoorbeeld verlopen, dan kun je via ons opnieuw op examen.

 

Zie jij de aandacht van B2Works wel zitten?

Schrijf je meteen in!

Schrijf je in!

scroll verder